Disse eiketerningene er trukket i sherry.
Tilfører smak av eik og og forsterker smaksopplevelsen i øl.
Desinfisering:
Vi anbefaler å la terninger og chips ligge å trekke i brennvin noen dager før de tilsettes.
Her er det flere muligheter, prøv å finne noe du tror passer med det ferdige resultatet.
Man kan også ha dem i stekeovnen, men pass på, da for høy varme og/eller for lang tid i ovnen kan endre egenskapene til terningene. 90 grader i 5-8 minutter er anbefalt.
Kontakttid og mengde:
Det er ingen fasit på dette. Ølstil, lagring og egne smakspreferanser spiller inn.
Chips kan ligge fra 3-7 dager, og terninger 1-6 mnd. Smak underveis.
Dette skriver leverandøren:
The cubes are not only perfect for maturation of grain, whisky and brandy but also perfectly suited for fruit spirits, such as cherry, pear and much more.
They are excellent for intensifying the flavor of beer, Bierbrand, whisky and grain etc.
Les vår artikker om chips, terninger og andre trevarianter her!