Eikechips som tilfører smak av eik, vanilje og mocha.
Desinfisering:
Vi anbefaler å la terninger og chips ligge å trekke i brennvin noen dager før de tilsettes.
Her er det flere muligheter, prøv å finne noe du tror passer med det ferdige resultatet.
Man kan også ha dem i stekeovnen, men pass på, da for høy varme og/eller for lang tid i ovnen kan endre egenskapene til terningene. 90 grader i 5-8 minutter er anbefalt.
Kontakttid og mengde:
Det er ingen fasit på dette. Ølstil, lagring og egne smakspreferanser spiller inn.
Chips kan ligge fra 3-7 dager, og terninger 1-6 mnd. Smak underveis.
Dette skriver leverandøren:
This chip from evOAK is made from American oak and is heavily toasted. The small grain size achieves a quick effect with a high aroma. The Dark Premium Toast Chip creates mineral notes with roasted spices and a medium vanilla content.
Les vår artikker om chips, terninger og andre trevarianter her!