Blackstone Original 28in Griddle Hood Blackstone Original 28in Griddle Hood Blackstone Original 28in Griddle Hood Blackstone Original 28in Griddle Hood Blackstone Original 28in Griddle Hood Blackstone Original 28in Griddle Hood

Blackstone Original 28in Griddle hood

Grillbord med lokk 73x46cm

Varenr:108938

Blackstone Original 28in griddle with lid

Med et grillbord i karbonstål fra Blackstone på denne størrelsen kan du steke nesten ubegrenset mengder mat! Stekeflaten er hele 73x46 cm og har 2 kraftige brennere under, slik at du har full kontroll på varmen som er fordelt på fire soner.

6 990,-
-+
2på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med et grillbord i karbonstål fra Blackstone på denne størrelsen kan du steke nesten ubegrenset mengder mat! Stekeflaten er hele 73x46 cm og har 2 kraftige brennere under, slik at du har full kontroll på varmen som er fordelt på fire soner.

I bakkanten av stekebordet finner du en fettavrenning der du kan skrape ned fettet i en skål som deretter tømmes, akkurat som på en restaurant. Når det er godt innbrent, gir karbonstålet en "non-stick"-flate og blir ikke like fettavhengig som for eksempel rustfritt stål eller støpejern, og i tillegg vil det vare en livstid hvis du gir det litt kjærlighet innimellom.
Denne modellen er også utstyrt med et lokk med hengsler som gir bedre beskyttelse mot vind og vær, og gjør det enklere å smelte osten på smashburgerne!

Spesifikasjoner

  • Effekt 10kw
  • 2 brennere
  • 2 knotter for varmekontroll
  • Fettavrenning i bakkant
  • 2 hjul
  • Regulator medfølger ikke

Brenn inn din stekeplate

Det som er fint med karbonstål er at man kan, med fett, skape en "non-stick" overflate som beskytter mot fukt og rust.
Bruk valgfritt vegetabilsk fett, for eksempel rapsolje eller solsikkeolje, eller det du har hjemme.

Varm opp pannen til høy varme, den trenger ikke være på det høyeste, men gjerne litt over medium varme. Bruk en klut eller et papir påfør et tynt lag med olje over hele platen, og se at laget sakte trekker seg inn i pannen. Du vil se at pannen vil begynne å endre farge og går mot en gulbrun tone, og på noen deler mot svart. Når pannen ser tørr ut, er det på tide å påføre et nytt lag som skal brennes inn. Det er opp til deg hvor mange ganger du gjør denne prosessen, men etter 4-5 ganger bør den være perfekt å starte med. Denne prosessen kan også gjentas ved behov. Pannen blir helt innbrent over tid ettersom du bruker grillbordet. Og det fine med slike grillbord i karbonstål, er at de blir bedre og bedre med årene. At de ikke blir helt innbrent i hjørnene den første gangen gjør ingenting.

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser