Blackstone Breakfast Kit for Griddle Blackstone Breakfast Kit for Griddle Blackstone Breakfast Kit for Griddle Blackstone Breakfast Kit for Griddle Blackstone Breakfast Kit for Griddle

Breakfast Kit for Griddle

Blackstone frokostkit

Varenr:108949

Blackstone frokostsett er er en veldig praktiske måten å lage frokost på stekebordet. Dette settet sparer deg for tid, oppvask og rengjøring, og får det til å se ut som om du er en proff på å lage frokost!

549,-
-+
5på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Blackstone frokostsett er er en veldig praktiske måten å lage frokost på stekebordet. Dette settet sparer deg for tid, oppvask og rengjøring, og får det til å se ut som om du er en proff på å lage frokost! Blackstone røre-dispenser har en kapasitet på opptil 9,4 desiliter og er enkel å bruke for å få perfekte pannekaker hver gang. Den kan brukes til å lage pannekaker, cupcakes, muffins, osv. Blackstone kjøttpresse er laget av støpejern, noe som gir jevn oppvarming og holder på varmen. Perfekt for å steke bacon eller toast helt jevnt.
Settet inkluderer også 2 egg-ringer med en diameter på 10 cm, passer for å lage egg og amerikanske pannekaker, inkluderer et håndtak med treknott som kan foldes sammen for oppbevaring.

Dette følger med:

  • Røre-dispenser
  • Kjøtt-presse
  • 2stk Egg-ringer

 

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser