Blackstone Tabletop 22" Griddle with lid Blackstone Tabletop 22" Griddle with lid Blackstone Tabletop 22" Griddle with lid Blackstone Tabletop 22" Griddle with lid

Blackstone Tabletop 22" Griddle hood

Portabel grillbord med lokk

Varenr:108937

Portabel Bordsgrill / grillbord fra Blackstone

Originale 22-tommers Tabletop Griddle fra Blackstone, komplett med lokk. Den har en stekflate av karbonstål på 56,5 x 41,2 cm. Griddle'en veier kun 17 kg, noe som gjør den superlett å ta med seg på turer. Den har to brennere på bunnen der temperaturen stilles med egne knotter, og den er enkel å tenne med elektronisk tenning. Brennerne er plassert på hver sin halvdel av stekflaten, slik at du kan ha lavere temperatur på den ene siden og høyere på den andre.

4 490,-
-+
17på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Portabel Bordsgrill / grillbord fra Blackstone

Originale 22-tommers Tabletop Griddle fra Blackstone, komplett med lokk. Den har en stekflate av karbonstål på 56,5 x 41,2 cm. Griddle'en veier kun 17 kg, noe som gjør den superlett å ta med seg på turer. Den har to brennere på bunnen der temperaturen stilles med egne knotter, og den er enkel å tenne med elektronisk tenning. Brennerne er plassert på hver sin halvdel av stekflaten, slik at du kan ha lavere temperatur på den ene siden og høyere på den andre.

I tillegg til å være bærbar og lett å ta med seg, er den også enkel å rengjøre. Den har et fett oppsamlings-system på baksiden som er lett å ta ut og tømme. Selv stekesteinen trenger bare litt skylling med vann, skraping og tørking. Karbonstålet blir bare finere med tiden.

Dette grillbordet kommer også med et lokk, noe som er perfekt for å lage smashburgere eller andre retter der du vil skape litt damp inne i grillen. Det er også praktisk for å holde maten varm hvis du lager wokretter eller andre småretter.

Spesifikasjoner

  • To gassbrennere
  • To knotter for varmekontroll
  • Fettoppsamling på baksiden av bordet
  • Elektrisk antenning
  • Stekeflate 56,5 x 41,2 cm
  • 2329 cm2 grillbord
  • Vekt: 17 kg
  • Stekeplate i karbonstål
  • 7 kw
  • Regulator følger ikke med

 

Brenn inn din stekeplate

Det som er fint med karbonstål er at man kan, med fett, skape en "non-stick" overflate som beskytter mot fukt og rust.
Bruk valgfritt vegetabilsk fett, for eksempel rapsolje eller solsikkeolje, eller det du har hjemme.

Varm opp pannen til høy varme, den trenger ikke være på det høyeste, men gjerne litt over medium varme. Bruk en klut eller et papir påfør et tynt lag med olje over hele platen, og se at laget sakte trekker seg inn i pannen. Du vil se at pannen vil begynne å endre farge og går mot en gulbrun tone, og på noen deler mot svart. Når pannen ser tørr ut, er det på tide å påføre et nytt lag som skal brennes inn. Det er opp til deg hvor mange ganger du gjør denne prosessen, men etter 4-5 ganger bør den være perfekt å starte med. Denne prosessen kan også gjentas ved behov. Pannen blir helt innbrent over tid ettersom du bruker grillbordet. Og det fine med slike grillbord i karbonstål, er at de blir bedre og bedre med årene. At de ikke blir helt innbrent i hjørnene den første gangen gjør ingenting.

Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser