Gozney Neapolitan Arch & Flue extension Gozney Neapolitan Arch & Flue extension Gozney Neapolitan Arch & Flue extension

Gozney Neapolitan Arch & Flue Extension

Bue for Napolitansk og pipe forlenger

Varenr:108200

 Denne buen "Neapolitan Arch" senker inngangspartiet for å holde bedre på varmen. Dette er ideelt for deiger med høy hydrering

Neapolitansk pizza krever høy temperatur og kort tilberedningstid.

2 599,-
-+
7på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

 Denne buen "Neapolitan Arch" senker inngangspartiet for å holde bedre på varmen. Dette er ideelt for deiger med høy hydrering

Neapolitansk pizza krever høy temperatur og kort tilberedningstid. Ovnen bør være fullt oppvarmet (450 °C+ / 845 °F) for å tillate en tilberedningstid på 45-60 sekunder. For å oppnå den perfekte hevingen og flekkete skorpen på deiger med høy hydrering, er det nødvendig med ekstremt høy lufttemperatur. Buen reduserer åpningen på ovnmunnen, slik at lufttemperaturen blir mye høyere og resulterer i den perfekte neapolitanske pizzaen.

Buen er laget med keramikk og har en fordypning i midten som lar pizzakokken "domere" pizzaen ved å løfte den opp i flammene eller den høyeste temperaturen i ovnen.

Utvidelsen på kuppelens skorstein leder røyk og sot bort fra ovnen, og forbedrer luftstrømmen.

Merk: Neapolitansk buen er designet for å forbedre pizzaopplevelsen ved bruk av kun gass og er ikke egnet for bruk med ved.

Teknisk info


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser