Yakiniku Binchopan
Binchopanen er et genialt grilltilbehør du kan bruke for å få fyr på binchotan kullet ditt raskt. Ved å plassere binchotankullet stående i binchopanen blir varmen konsentrert så kullet fyrer fortere.
Den består av tre deler, et lokk, en hoveddel og bunnen. Du starter enkelt med å fylle hoveddelen. Plasser binchotan kullet først i hoveddelen oppreist. Så plasserer du bunnen med logoen vendt ned mot en ildfast flate. Plasser tennull eller en annen grillstarter på bunnen og tenn på. Hiv så på hoveddelen og la det stå i 15-30 minuter til binchotan kullet gløder og du da er klar til å grille. Dette bør gjøres med grillhansker eller en grilltang da det kan bli varmt.
Ønsker du å gjenbruke binchotan kullet ditt kan du samle det i binchopanen og kvele flammen. Da setter du enkelt og greit bunnen først med logoen vendt opp på en ildfast flate. Samle så det glødende kullet ditt i hoveddelen til binchopanen og steng av oksygentilførselen med lokket. La det stå til det ikke gløder, så har du kull til neste grilling.