Endelig har den store versjonen av Ooni Karu blitt tilgjengelig!
Her har man mulighet til å fyre med ved eller kull, eller å koble til gassbrenneren om det er å foretrekke.
Karu 16 har flere modifiserte utforminger til vår store begeistring! Modellen har blitt større både innvendig og i fyringskammeret, som gjør det lettere å holde temperaturen oppe og å rotere pizzaen på den store flaten.
I tillegg har den fått en dør for å hindre varmetap, og for å få en jevnere temperatur i hele rommet. Døren er i glass slik så du fortsatt får god oversikt og kan følge med under steking.
Helt foran på ovnen under døren har det også kommet et termometer som måler temperaturen inne i ovnen. Denne gir en indikasjon på temperaturen, og det anbefales å ha et IR termometer i tillegg for å få nøyaktig temperatur på steinplaten.
Anbefalt tilbehør:
- Perforert Pizzaspade
- Rotasjonsspade
- IR termometer
- Ooni Karu 16 trekk
- Ovnshansker
- Ooni Karu 16 gassbrenner
Se i Essentials Guide for en enkel veiledning med tips og triks til Ooni Karu 16
Utvendige mål : 50 x 81 x 84cm
Pizzastørrelse: 40 cm
Vekt : 28 kg
Se her for flere dimensjoner
For Norsk Manual se side 130