Koda 16 er en nyvinning på flere måter. Designet er i samme stil som Ooni Koda 12, men denne er betydelig bredere. Dette gjør rotering enklere og man kan i tillegg øke diameter på pizzaen.Videre gir den tosidige gassbrenneren jevnere temperatur og man trenger mindre rotering av pizzaen for å oppnå gode stekeresultat. Koda 16 har også tykkere stein som magasinerer varme enda bedre.
Se i Essentials Guide for en enkel veiledning med tips og triks til Ooni Koda 16
Koda 16 kommer opp i hele 500°C på 20 minutter. Med denne temperaturen får du en ferdigstekt pizza på bare 60-90 sekunder.
Anbefalt tilbehør:
- Perforert Pizzaspade
- Rotasjonsspade
- IR termometer
- Ooni Koda 16 trekk
Utvendige mål : 60 x 60 x 35cm
Pizzastørrelse: 40 cm
Vekt : 18 kg
Se her for flere Dimensjoner
For Norsk Manual se side 62