Fersken og Pasjonsfrukt Cider ekstraktsett
En søt og syrlig balanse mellom fersken og pasjonsfrukt skaper en frisk cider som passer godt i sommervarmen.
Antall liter ferdig produkt: ca 23 liter
Alkoholprosent: ca 4,8 %
Stil: Søt
Farge: Varm kobber-rød
Estimert SG*: 1.006
*Estimert SG; oppgitt mål for mengde restsukker (Specific Gravity, målt med hydrometer når ferdig utgjæret. Omtales også som FG = Final Gravity). SG-verdiene finnes her: https://mangrovejacks.com/pages/sg-readings
Posen settet kommer i består av 2 adskilte lommer som inneholder det flytende konsentrat samt tørrgjær og de øvrige tilsetningsstoffene.
Til dette ekstraktsettet vil du i tillegg trenge 1 kg dextrose (druesukker) for å oppnå ønsket alkoholprosent.
Nyhet: Cider Enhancer kan brukes sammen med cidersettene fra Mangrove Jack's for å få en mer crispy og renere forfriskende eplesmak, enn ved bruk av dextrose/glukose. Cider enhancer består av en blanding av eplejuice-konsentrat, fruktose- og glukosesirup.
Klikk her for å lese en oversatt versjon av fremgangsmåten for å lage cider:
Se også her for Mangrove Jack´s fremgangsmåt