Kosmo's Q Chicken BBQ Sauce & Rub

Chicken BBQ Sauce & Rub - Kosmo's Q

Spesielt godt til Kylling

Varenr:109108

Vi har satt sammen en pakke med saus og rub som vi mener passer utmerket til kylling!

Prøv på kyllingklubber, filet eller kyllingspyd . Denne pakken passer veldig godt til kylling, men er ikke begrenset til dette formålet. Prøv den også på andre kjøttyper som for eksempel spareribs eller kalkun.

429,-
-+
10på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Vi har satt sammen en pakke med saus og rub som vi mener passer utmerket til kylling!

Prøv på kyllingklubber, filet eller kyllingspyd . Denne pakken passer veldig godt til kylling, men er ikke begrenset til dette formålet. Prøv den også på andre kjøttyper som for eksempel spareribs eller kalkun

Competition BBQ Sauce 396g

Rike, dristige smaker smelter sammen med en perfekt balanse av salt og sødme, og skaper en sørstatssaus som forbedrer smaken på nesten alle typer kjøtt.

Dirty Bird Rub 311g

Den har et kick fra rød chili som gjør at du vil ha drikken din i nærheten, men den har også en sødme som kommer av det brune sukkeret som gjør at du stadig vil ha mer. Etter å ha fått masse positive tilbakemeldinger fra grillmestre som takket oss for å gi kyllingen deres det lille ekstra, skjønte vi at Dirty Bird virkelig var noe spesielt.

- Om du vil lese mer om hver enkelt produkt som er i pakken kan du gå inn på produktsiden der du vil finne flere detaljer.

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser