Fruktpresse på 18 liter
Denne fruktpressen har et unik design som gjør at du må jobben går raskere og enklere: Her er det et forlenget håndtak og pressefunksjonen er spiralformet, noe som gjør pressingen enklere.
Høyt juiceutbytte:
I denne pressen er det tykke presseplater med stor overflate som sørger for at pressingen blir bra slik at det blir masse juice.
Stor kapasitet:
Press opptil 10 kg frukt om gangen for høy effektivitet og rask produksjon.
Allsidig:
Kan brukes til å presse ulike frukter som epler, pærer, druer og få naturlig, ren juice
Tips:
- Det er ikke mulig å presse hele frukter direkte. Fruktene må knuses eller moses før pressing.
- En frukt- eller vinpresse fungerer annerledes enn en vanlig juicmaskin. For eksempel kan ikke druer presses i en vanlig juice-maskin, fordi kjernene ødelegges, noe som gir en bitter smak. Med en fruktpresse forblir kjernene intakte, og juicen kan brukes til vin.
- Epler, pærer og lignende frukt bør knuses før de presses før de presses. Bruk gjerne en filterpose over frukten under pressing. Fjern kjerner og behandle frukten før den moses.
- En god puré er avgjørende for å få høy kvalitet på juice og vørter. Bruk en passende kvern kan brukes for å knuse bær, druer, epler, pærer, poteter eller lignende frukter og grønnsaker.
Merk:
- Harde frukter og grønnsaker som sukkerbeter, gulrøtter eller umodne frukter er ikke egnet for pressing.
- Fast frukt må kvernes til en pastalignende konsistens for å øke juiceutbyttet.
- Det er ikke nødvendig å knuse steinfrukter som bringebær, rips og lignende frukter fordi fruktkjøttet er mykt og kun omgitt av et tynt skall. Å knuse kjernene vil gi en mørk brun og bitter juice.
For best juicekvalitet bør kun sunne og modne frukter brukes. Umodne, overmodne, råtne eller skadede frukter bør kastes. Frukt med råte eller muggflekker skal ikke brukes. Rens frukten godt før pressing, slik at ingen urenheter kommer inn i juicen.