Magnetic Pump 25W Convversion Kit Magnetic Pump 25W Convversion Kit Magnetic Pump 25W Convversion Kit Magnetic Pump 25W Convversion Kit

Magnetic Pump 25W Convversion Kit

Med 3" og 1,5" Tri-Clamp

Varenr:108221

Dette er et ombyggingssett med Tri-Clamp i rustfritt stål for oppgradering av 25w magnetiske pumpe. Den er enkel å rengjøre og designet spesielt for bryggeindustrien. Dette konverteringssettet oppgraderer din 25w magnetisk pumpe til en pumpe med 2x 1,5" Tri-Clamp med purge/PRV.

Pumpe følger ikke med.

1 390,-
-+
9på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Magnetic Pump 25W Conversion kit er et ombyggingssett med Tri-Clamp i rustfritt stål for oppgradering av 25w magnetiske pumpe. Den er enkel å rengjøre og designet spesielt for bryggeindustrien. Dette konverteringssettet oppgraderer din 25w magnetisk pumpe til en pumpe med 2x 1,5" Tri-Clamp med purge/PRV.

Pumpe følger ikke med.

Tri-Clamp
Denne kan enkelt åpnes slik at du raskt får fjernet rester av korn mm, ved hjelp av en 3-tommers klemme, verktøy er ikke nødvendig.

Denne bruker standard overtrykksventil, samme som du bruker på fatene dine.

304 Rustfritt
Hele pumpehodet er laget av 304 rustfritt stål, så det er svært motstandsdyktig mot kjemikalier, varme og ytre påkjenninger

Pumpen er ikke selvprimende, så den må stå lavere en beholderen med væske du skal pumpe.

MERK:
Hvis oppgraderingssettet ditt kom med en 3" Tri-Clover Beaded White Seal, er dette ikke ment å brukes med dette settet. Vennligst fjern denne hvis den følger med, den vil ikke tette.

Teknisk info


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser