Cannular Can and Bottle filler Cannular Can and Bottle filler Cannular Can and Bottle filler Cannular Can and Bottle filler Cannular Can and Bottle filler Cannular Can and Bottle filler

Cannular Can and Bottle Filler

Fyller for flasker og bokser

Varenr:108011

Cannular Can and Bottle filler

Den ideelle fylleren for flasker og bokser. Maskinen bruker to justerbare rør i rustfritt stål. Det ene røret fjerner oksygen fra flasken eller boksen, mens det andre fyller opp til et nøyaktig nivå basert på en intern trykksensor. De justerbare rørene sørger for at maskinen passer til høyden på flasken eller boksen du bruker.
 

2 690,-
-+
Ubekreftet leveringsdato: 30.11.24
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cannular Can and Bottle filler

Den ideelle fylleren for flasker og bokser. Maskinen bruker to justerbare rør i rustfritt stål. Det ene røret fjerner oksygen fra flasken eller boksen, mens det andre fyller opp til et nøyaktig nivå basert på en intern trykksensor. De justerbare rørene sørger for at maskinen passer til høyden på flasken eller boksen du bruker.

OLED Digital Skjerm
OLED-skjermen gjør kalibrering superenkel. Den gjør det også mulig å holde oversikt over fyllingshastighet, antall sykluser/fyllinger, purgetid, fyllingshøyde og gjør det mulig å justere fyllingsinnstillingene underveis, slik at du enkelt kan finjustere innstillingene mens du fyller.

Integrerte Ball Lock-koblinger
De integrerte ball lock-koblingene gjør det enkelt å koble til både øl- og gass. Vi anbefaler å bruke Duotight Ball Lock for å koble til både gass og øl.

Integrert Pinch Valv
Den integrerte pinch-valven er en av de egenskapene som gjør denne enheten langt overlegnere enn andre fyllemaskiner. Pinch-valven gjør det enkelt å fjerne ølslangene for rengjøring, slik at det rustfrie stål-røret, silikonslangen og den gule karboneringshetten/ball lock-koblingen kan fjernes helt og settes i oppvaskmaskinen eller vaskes i vasken. Pinch-valven er mekanisk enkel og derfor svært pålitelig. Den er ikke utsatt for små partikler som humle som kan sette seg fast i enheten, og eliminerer behovet for forfiltrering. Den klemmer sammen silikonslangen for å stenge av flyten. Dette designet muliggjør også laminær strømning, som reduserer skumdannelse. Pinch-valven forbedrer påliteligheten, gjør enheten enklere å bruke og svært lett å rengjøre.

Integrert Regulator
Andre fyllemaskiner krever en ekstern regulator som kan senke trykket lavere enn det normale serveringstrykket for ølfat. I motsetning til disse har denne fylleren en integrert regulator, noe som sparer tid og reduserer oppsettskostnadene. Den integrerte regulatoren sikrer at maskinen ikke blir skadet ved et uhell ved tilkobling til en høytrykksgasskilde. Du kan koble til gasslinjen uten behov for en ekstern regulator eller å måtte justere gassforsyningen. Sett den integrerte regulatoren én gang under oppsettet, og du trenger ikke å bekymre deg for den senere.

Multi-Purpose
De lange rørene i rustfritt stål og at høyden er mulig å justere, kan denne enheten faktisk brukes av alle flasker opp til H: 30cm og bokser opp til H: 27cm. Den kan brukes til drikker med kullsyre og uten. Den er derfor ideel for både vinflasker, ølbokser, champagneflasker og andre flasker bare åpningen er større enn 15mm. Den kan også brukes til å fylle glass, krukker eller andre beholdere.

Fylleprofiler
Andre maskiner krever full kalibrering for å bytte fra en beholdertype til en annen. Denne maskinen lar deg forhåndslagre fylleprofiler avhengig av hva du skal fylle. Lagre en fylleprofil for dine 300 ml bokser og en annen for dine 750 ml vinflasker. Bruk våre forhåndslagrede innstillinger eller lag dine egne fylleprofiler med ulik purgetid og fyllhøyde. Disse er også synkronisert med RAPT.io-portalen, slik at du kan lagre profiler, dele dem med venner eller bruke dem på flere andre enheter.

RAPT.io Tilkoblet (via Wifi)
I tillegg til alle funksjonene ovenfor kan den kobles til ditt Wifi og holde oversikt over antall bokser per minutt (CPM), fyllhastighet og til og med temperatur (hvis du i tillegg kjøper den eksterne sensoren). Den logger all bruksinformasjon slik at du kan følge med på hvordan maskinen din fungerer, eller til og med holde styr på andre som bruker den for å forsikre deg om at de bruker maskinen i et akseptabelt tempo. Tilkoblingen til RAPT.io-portalen gjør det enklere å endre innstillinger, oppdatere profiler og holde oversikt over fyllingsdager, slik at du kan historisk følge med på hvordan fyllingsdagen gikk og hvilken dag du behandlet hver batch.

Lavt DO-opptak
Kvaliteten og holdbarheten på din drikkevare avhenger ofte av hvor godt du holder oksygen unna produktet. Denne fylleren fjerner oksygen fra boksen og gjør det mulig å oppnå betydelig lavere oppløst oksygen.

Veggfeste-design
Denne typen fyller for bokser og flasker er hovedsakelig designet for veggmontering. Dette gjør det mulig å føre en boks eller flaske opp til fylleren fra undersiden av enheten. For å veggmontere enheten kan du laste ned og skrive ut en mal med merker for der festene skal være.

 

 

 

 

Teknisk info


Alternativer
Support
Kundeanmeldelser