23L Glass Carboy / Fermenter 23L Glass Carboy / Fermenter 23L Glass Carboy / Fermenter

23L Glass Carboy / Fermenter

Glassbeholder på 23 liter

Varenr:103924
Disse 23L glasskarene er ypperlige for lagring av øl, da de er helt oksygentette. Brukt av de tradisjonelle bryggerne som foretrekker den pålitelige kvaliteten med glass.
599,-
-+
20+på lager
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Disse 23L glasskarene er ypperlige for lagring av øl vin og cider, da de er helt oksygentette. Brukt av de tradisjonelle bryggerne som foretrekker den pålitelige kvaliteten med glass.

Glass er et ikke-porøst materiale som ikke absorberer lukt, smak eller farge fra tidligere innhold, noe som sikrer at brygget ditt beholder sin rene smak og kvalitet. I tillegg er glasscarboys enkle å rengjøre og desinfisere, og den gjennomsiktige naturen gjør det lett å sjekke at de er helt rene før bruk, noe som reduserer risikoen for kontaminasjon.

Glass reagerer ikke kjemisk med innholdet, noe som beskytter smaken og kvaliteten på brygget ditt, og gjør glass til et inert materiale. Den gjennomsiktige overflaten av glasset gjør det også mulig å enkelt overvåke fermenteringsprosessen visuelt, uten å måtte åpne beholderen, slik at du kan følge med på gjæringsaktiviteten, sedimenteringen og klarheten.

Med riktig håndtering kan en glasscarboy vare i mange år, da den er motstandsdyktig mot riper og skader som plastbeholdere kan få over tid. Kapasiteten på 23 liter er ideell for mellomstore batcher, noe som passer perfekt for hjemmebrygging av både øl og vin. I tillegg har glasscarboys et klassisk og profesjonelt utseende som ser attraktivt ut og er et fint tillegg til resten av utstyret ditt.

OBS: Tåler ikke varmt vann. Pass på å kjøle ned væsken før overføring til glassbeholderen..

Spesifikasjoner
Åpning: 29,5.mm
23 liters kapasitet
Klart tykt glass

Teknisk info

Produktinformasjon

Bruksområde
  • Cider
  • Vin
  • Øl


Tilbehør
Support
Kundeanmeldelser