Inkbird Sous Vide Cooker ISV-200W
Sous Vide sirkulator er et fantastisk verktøy for matlaging slik restauranter ofte gjør det. Med denne metoden pakker man inn kjøtt, fisk osv og varmer det i vannbad, der en sousvide maskin vil holde helt korrekt temperatur over lang tid. Denne varianten kan også fjernstyres med app over WIFI tilkobling, slik at man slipper å gå frem og tilbake for å følge med på tid og temperatur.
En sous vide stav kan også være et nyttig verktøy til brygging i små batcher, der denne blir brukt til å holde en korrekt mesketemperatur. Se video fra David Heath om dette lenger nede på siden!
Kontroller enheten fra din telefon
Last ned InkBird Pro appen gratis og koble til apparatet over WIFI, slik at den enkelt kan fjernstyres fra hvor enn du er. Legg gjerne til familiemedlemmer slik at de også kan koble til via sin telefon.
Enkel å bruke
Fest Sous Vide staven til siden av en gryte, og fyll vann opp til merkene på staven. Forsegl det som skal varmebehandles i vakuumposer eller heng posen over kanten med en klype, slik at det ikke kommer vann inn til innholdet. Sett eksakt ønsket temperatur for å treffe ditt ønsket resultat på f.eks biff. Les om anbefalte temperaturer her.
I appen som hører til vil det også ligge masse tips om oppskrifter.
Beskyttet mot overoppheting
Sirkulatoren vil stoppe automatisk og en alarm vil starte dersom vannivået faller under minimumsnivået.
Kraftig og solid kvalitet
Apparatet er laget av rustfritt stål og varmelement i høy kvalitet. med 1000 Watt varmekapasitet sørges det for en hurtig oppvarming og stabil kontroll over temperaturen over lengre tid.
Nøyaktig tid og perfekt resultat
Sous Vide staven har instillinger for tid og temperatur. Sett til akkurat det resultatet du ønsker. Temperaturen kan settes mellom 0 og 90 grader Celsius. (32-194F). Nøyaktighet på temperatur er 0,1C.
Spesifikasjoner:
- Strøm: AC 220~240v 50Hz
- Varmeeffekt: 1000W
- Lengde på strømkabel: 1.2m
- LCD skjerm: (W)36mm*(L)42mm, 128*128 Dot Matrix LCD
- Temperatur range: 0C~90C
- Temperatur nøyaktighet: 0.1C
- Tidsinstilling: Maks 99 timer og 59 minutter. Min 1 minutt.
- Påminnelse: Staven vil gi beskjed når temperaturen har nådd ønsket nivå, eller når nedtelling er ferdig.
- Beskyttelse mot overoppheting: Apparatet stopper automatisk hvis vannivået blir for lavt.
En sous vide stav kan også være et nyttig verktøy til brygging i små batcher, der denne blir brukt til å holde en korrekt mesketemperatur. Se video fra David Heath om dette her:
(merk at det ikke er helt samme modell som vist i videoen, men det skal ikke ha noen betydning for fremgangen)