Magic Vac Vakumposer på rull.
Pakningen består av 2 stk. ruller med 30 cm bredde og 6 meter lengde. Produsert med riller for å kunne suge ut luften.
Hver vakumpose rull inneholder 6 meter solid plast som er produsert med riller for å kunne suge ut luften. Her kutter du av den lengden du ønsker på vakuumposen og sveiser deretter den ene enden. Ved å bruke ruller fremfor ferdigkuttede vakuumposer unngår du svinn av plast.
Denne plasten er godkjent for varmebehandling av mat og er derfor godt egnet til Sous Vide. BPA FRI
Vakuumpakking tar vare på maten opptil 5 ganger lenger.
Nærmest alt kan vakuumpakkes; ferskvarer, tørrvarer, humle, malt og gjær mm.
- 100% Produsert I Italia.
- Vakuumposer ferdigkuttet i forskjellige størrelser og ruller som kan kuttes i ønsket lengder for perfekt vakuumering og forsegling.
- Patentert struktur med langsgående riller og tykkelse (240 µm against 90-100 µm available on the market) gir en perfekt lagring og forsegling
- Flerlagsstruktur for mer motstand mot punktering. Ideell for vakuumlagring mat med spisse kanter som koteletter, fisk med bein, pistasnøtter og verktøy mm.
- Eksternt lag i nylon som representerer en barriere mot fuktighet, ikke tillater oppblomstring av muggsopp
- BPA Fri Trygt og testet
- Gjenbrukbar og vaskbar
- Finnes i forskjellige størrelser for å dekke dine behov og spare plass
Magic Vac® patenterte vakuumposer og ruller er spesielt egnet for Sous-Vide tilberedning (damp eller bain-marie) Temperatur 90 ° for maks. 8 timer eller temperatur 70 ° for maks. 72 timer. Jo lavere temperatur jo flere timer kan du varmebehandle i våre vakuumposer.
Bruken av lavere temperaturer sammenlignet med tradisjonell mat og kontinuerlig overvåking av dem gjør de mest fornuftige organoleptiske egenskapene uendret, noe som bidrar til å forsterke smaken og forsterke fargene på maten. Den nøyaktige og konstante kontrollen av temperaturen, sammen med at maten ikke plasseres direkte i vann, men lukkes sous-vide i posen. På denne måten sprer stoffene, vitaminene og næringsstoffene seg ikke i vannet: alt forblir i Sous-Vide-posen siden det ikke er luft eller vann som kan endre matens strukturelle og organoleptiske egenskaper.