Ølsettet Tradisjonelt Norsk Juleøl er et klassisk juleøl som oser av tradisjon. Deilig fylde og maltsødme som går til det meste av julematen så vel som til kakene.
Ølsettet er beregnet for 20L til gjæring.
I oppskriftsarket som følger med er det mulig å klippe ut label ferdig laget for Bishop Tap Handle!
Stil: Klassisk Norsk Juleøl
Alkoholprosent: ca. 6,8%. Forventet OG: ca. 1.066. FG: ca 1.014
IBU: ca. 23 – moderat bitter. Farge: 35 EBC - kobberfarget
Innholder 6 kg
knust
malt:
Malt: Munich Light, Pilsner, Melano, Chocolat
Humle: Magnum og Perle
Gjær: Fermentis W-34/70
Meskes på 67°C i 60 minutter. Kokes i 60 minutter. Humlen tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.
Gjæres på ca. 11°C.
Tilsett 6g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 14 dager før settes kjølig.
CO2 volum på fat: ca 2,5 - Se kullsyretabell her
Link til detaljert beskrivelse og veilledning, A4 utskriftsformat
Link til oppskriften i Brewfather