En deilig lavkarbo pils med behagelig smak og aroma fra New Zealand humlen Wai-iti.
Kalkulert til kun 1g karbohydrater pr 100ml. Dette er en pils man kan nyte litt ekstra av med god samvittighet!
Ølsettet er beregnet for 20L til gjæring.
I oppskriftsarket som følger med er det mulig å klippe ut label ferdig laget for Bishop Tap Handle!
Stil: Lav-karbo Pilsner
Alkoholprosent: ca. 5,3%. Forventet OG: ca. 1.037. FG: ca 0.997
IBU: ca. 11 – lite bitter. Farge: 6 EBC - lys halmgul
Innholder 3,3 kg
knust
malt:
Malt: Pilsnermalt, Chateau Acid
Humle: Wakatu
Annet: Amigase Mega L
Gjær: Lallemand LalBrew Diamond Lager
Meskes på 63°C i 60 minutter. Kokes i 60 minutter. Humlen tilsettes i henhold til beskrivelse på humleposene.
Gjæres på ca. 11°C.
Tilsett 7g sukker pr liter øl når ølet settes på flaske, og la karbonere ved 20-28°C i ca 14 dager før settes kjølig.
CO2 volum på fat: ca 2,6 - Se kullsyretabell her
Link til detaljert beskrivelse og veilledning, A4 utskriftsformat
Link til oppskriften i Brewfather