Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner Series X Kegerator - pakke med 4 kraner

Series X Kegerator - pakke med 4 kraner

Kegerator med tappetårn for 4 kraner

Varenr:104942

Series X Kegerator er siste generasjon ølkjøleskap fra Kegland, og har nå plass til hele 4 Corneliusfat, takket være et helt nytt design innvendig. I tillegg er den gjort en rekke forbedringer som påvirker kjøleeffekten og energiforbruket.

Her har vi satt sammen en pakke for Series X Kegerator med tappetårn for 4 kraner. Du kan selv velge om du ønsker CO2 Regulator og annet ekstrautstyr inkludert. Se også flere pakkeløsninger under alternative produkter lenger nede på siden.


Merk pga størrelse og vekt kan denne kegeratoren kun sendes på pall. Fri frakt gjelder kun for PostNord Hent i Butikk (maks 2 kolli).

Dette er et fast pakketilbud. Prosentavslaget viser samlet rabatt på innhold i pakken.

10 165,-Tilbudspris
Midlertidig utsolgt!
Ta kontakt for leveringstid.
Send meg mail når varen er på lager
BeskrivelseTilpassTeknisk infoTilbehørAlternativerSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Series X Kegerator er siste generasjon ølkjøleskap fra Kegland, og har nå plass til hele 4 Corneliusfat, takket være et helt nytt design innvendig. I tillegg er den gjort en rekke forbedringer som påvirker kjøleeffekten og energiforbruket.

Her har vi satt sammen en pakke for Series X Kegerator med tappetårn for 4 kraner. Her kan du velge om du ønsker standard skap i delvis sort, eller om du ønsker Series X.1 Kegerator i rustfritt stål.Du kan selv velge om du ønsker CO2 Regulator og annet ekstrautstyr inkludert.

Inkludert i pakken:

  • Series X Kegerator
  • Rekkverk på toppen i rustfritt stål
  • Brakett til CO2 flaske på baksiden
  • Standard hjul (2stk med lås, 2 uten)
  • Dryppbrett i sort plast tilpasset tappetårn
  • Tappetårn for 4 kraner, med shanker, håndtak og ølslanger inkludert
  • Ball lock koblinger for øl og CO2 til 4 fat
  • Slanger, T-stykker og tilbakeslagsventiler til CO2 fordeling
  • Verktøy for tappeanlegg, 7 i 1

Valgfritt ved bestilling:

  • Kegerator: Velg mellom delvis i sort eller i helt rustfritt stål.
  • Tappetårn og shank: Velg mellom blank og sort finish.
  • Tappekran: Velg mellom forskjellige varianter, prisen gjelder for 4 stk.
  • CO2 Regulator: Velg om du ønsker dette inkludert eller ikke.
  • Overgang 425g CO2 og Regulator: Velg denne sammen med regulatoren dersom du ønsker å benytte AGA/Sodastream CO2 flasker.
  • Trekk til Kegerator: Vanntett trekk. Velg om du ønsker dette inkludert eller ikke.
  • Kegerator, heavy duty hjul: Dette er ekstra kraftige hjul. Anbefalt dersom du flytter mye på skapet. Velg om du ønsker dette inkludert eller ikke.

Utvendig mål: 89x64x60 (H x D x B). Målene er uten tappetårn montert.
Merk pga størrelse og vekt kan denne kegeratoren kun sendes på pall. Fri frakt gjelder kun for PostNord Hent i Butikk (maks 2 kolli).

Forbedringer sammenlignet med Series 4 Kegerator:

  • Plass til 4 stk 19L Corneliusfat
  • 30% større fordamper
  • 25% større kondensator
  • 40% tykkere sidevegger for bedre isolering
  • 15% mer effektivt energiforbruk
  • 15% raskere nedkjøling
  • Større og forbedret kompressor
  • Større sirkulasjonsvifte
  • Forbedret kjøleribbe
  • Tilrettelagt for ball lock tilkoblinger gjennom bakveggen for enkel tilkobling av ekstern CO2

Se bruksanvisning for mer informasjon (engelsk)   

 

 

Teknisk info:

Kjølegass: R600a - 28g
Strøm: 85W - 220-240V - 50Hz
Volum innvendig: 187 liter

Ved ferdig nedkjølt innhold ligger strømforbruket på ca 0,4kw/h pr døgn.

Lyd ved normal drift:

Series X er en kegerator, ikke husholdningskjøleskap, og som sådan støyer de absolutt mer enn et standard husholdningskjøleskap. En gurgling eller lignende lyd er ganske vanlig, og anses ikke som uvanlig i det hele tatt. Kegeratorene bruker en svært effektiv gass som kan høres ut som gurgling eller knirking. Dette er ofte mer merkbart når kjøleskapet er tomt.  Å ha fat inne reduserer vanligvis støyen betraktelig ettersom det blir mye mer termisk masse. Dette vil også være ganske tydeligere med en ny kegerator, da kompressoren vanligvis vil gå i lengre perioder enn når alt er stabilisert.

En annen faktor er at kjølemediet kan ta litt tid å sette seg ordentlig inn. Det er slett ikke uvanlig at kegeratorer roer seg etter en tid, selv om dette ofte i stor grad skyldes at folk naturlig tilpasser seg lydene de lager.

Disse kjøleskapene er produsert med den nye r600a kjølegassen som brukes på mange apparater. Denne typen gass brukes fordi det er den mest miljøvennlige, og den er meget effektiv. Denne typen gass kan lage noen uvanlige lyder, og leverandøren har derfor innspilt, forsterket og inkludert klipp av disse lydene i linkene nedenfor. Vi har gjort dette slik at du er klar over de normale driftslydene:

Kegerator - Outside Compressor (-5C) ON
Kegerator - Outside Compressor (-5C) CLICK OFF  
Kegerator - Inside Cold Plate (-5C) ON - FAN OFF 
Kegerator - Inside Cold Plate (-5C) ON - FAN ON

Tilpass
Teknisk info


Tilbehør
Alternativer
Support
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(4)
Series X Kegerator - pakke med 4 kranerKegerator med tappetårn for 4 kranerPå grunn av mye lyd på vifta og krevende montering for å komme i mål, får den bare en stjerne
Series X Kegerator - pakke med 4 kranerKegerator med tappetårn for 4 kranerSkapet har stått og gått en par dager nå. Dette er en solid løsning for de som ikke vil fumle med et gammelt kjøleskap for å få tappetårn på. Kjøler raskt, men lager en del støy, primært surklelyder fra R600 kjølemidlet. Skapsidene er radiatoren, så her bør du sørge for god klaring. Jeg legger igjen noen tips for fremtidige kjøpere: * Vær to når dere bygger skapet. Du klarer det alene, men du vil bannes mindre med en venn. * Når du skal montere hjulene, IKKE bruk skrutrekker for å løsne boltene under skapet for å sette dem på. Finn frem en 10mm koppnøkkel for å løsne dem, for de sitter så hardt at du kommer garantert til å strippe skruehodene hvis du bruker skrujern. Løsne med skralle, bruk skrujern etterpå. * Ha en sabla lang skrutrekker. 1-4 krans tårnene er skrudd på innsiden av tårnet, og du skal være tynn i armen og tolmodig for å treffe på. * Ha en trekkfjær, eller om ikke annet en tommestokk tilgjengelig. EVA slangene er ganske stive, og nesten pukk umulig å sikte ned i hullet til skapet fra tårnet. Sjekk også at du har fått med nok slange; jeg manglet godt over en meter for å få til nok til mine øllinjer. Dette fikset Ølbrygging.no umiddelbart dog, og sendte meg mer. Kjøp også med settet for å få quick disconnect for CO2 på skapet, det sparer deg mye prukling når du skal tvangskarbonere, overføre under trykk, eller rengjøre fermzilla eller lignende.
Arne19.07.2024Upassende?
Series X Kegerator - pakke med 4 kranerKegerator med tappetårn for 4 kranerJeg liker løsningen. Den er kompakt og grei å bruke. Holder øllet kaldt og er rimelig ok å se på. Kraner og selve tårnet er utmerket. At det har hjul er ett pluss også. Men det er noen men... Det litt trangt og kunne med fordel hatt litt mer høyde inne i skapet for lettere å løfte fat inn/ut. Dog ikke en vesentlig utfordring. Det bråker såpass at det ikke egner seg for å stå i en stue og således anbefaler jeg eget rom. Ved å bytte vifta som blåser luft opp i tårnet får en ned lydnivået noe. Men det er jo rimelig umusikalsk å spare noen få øre på en vifte av dårlig kvalitet på en så dyr løsning. Ser at produsent og Ølbrygging poster linker med lydfiler for å kunne si "Hva sa vi". Er jo en måte å ha ryggen fri på, istedet for å løse problemet. Skylde på at gassen som brukes er miljøvennlig og dermed bråker tilskrives kun dårlig ingeniør arbeid. Kjøleskapet bruker skapsidene som radiator og det gjør at skapet må ha god klaring. Det blir varmt! Varme vegger på ett skap som skal være kaldt... Denne løsningen finner en stort sett kun på ordinære Kina-kjøleskap til noen få hundrelapper... Konklusjonen er at det er funksjonelt bra, men prismessig i forhold til de tekniske løsningene dårlig. Angrer jeg på kjøpet? Ikke når det brukes og det er liv i stua. Når jeg leser en bok derimot... :-)