Eikechips som i tilleg til eik, tilfører smak av krydder, vanilje og cappuccino.
Desinfisering:
Vi anbefaler å la terninger og chips ligge å trekke i brennvin noen dager før de tilsettes.
Her er det flere muligheter, prøv å finne noe du tror passer med det ferdige resultatet.
Man kan også ha dem i stekeovnen, men pass på, da for høy varme og/eller for lang tid i ovnen kan endre egenskapene til terningene. 90 grader i 5-8 minutter er anbefalt.
Kontakttid og mengde:
Det er ingen fasit på dette. Ølstil, lagring og egne smakspreferanser spiller inn.
Chips kan ligge fra 3-7 dager, og terninger 1-6 mnd. Smak underveis.
Dette skriver leverandøren:
Product information "Oakchips – EDER FassStolz® Lizzy´s Selection"
With all our passion, know-how and many attempts, we have launched our proprietary chips blends; which we would like to introduce to you.
Lizzy´s Selection
A chip with a wide and varied aroma palette, such as strong, spicy notes paired with coffee roasted aromas, vanilla and cappuccino. Using this chip will give your product structure and a nice rounding on the palate.
Les vår artikker om chips, terninger og andre trevarianter her!