Eiketerninger fra nytømte romfat.
Tilfører smak av eik, samt toner av rom.
Desinfisering:
Vi anbefaler å la terninger og chips ligge å trekke i brennvin noen dager før de tilsettes.
Her er det flere muligheter, prøv å finne noe du tror passer med det ferdige resultatet.
Man kan også ha dem i stekeovnen, men pass på, da for høy varme og/eller for lang tid i ovnen kan endre egenskapene til terningene. 90 grader i 5-8 minutter er anbefalt.
Kontakttid og mengde:
Det er ingen fasit på dette. Ølstil, lagring og egne smakspreferanser spiller inn.
Chips kan ligge fra 3-7 dager, og terninger 1-6 mnd. Smak underveis.
Dette skriver leverandøren:
Cubes are made from freshly emptied Rum barrels. They are not only perfect for maturation of grain, whisky and brandy but also perfectly suited for fruits spirits, such as cherry, pear and much more.
Les vår artikker om chips, terninger og andre trevarianter her!