Masterbuilt Gravity Series, Grill & Smoker

Masterbuilt har redefinert måten man kan bruke kullgrill på!

GravityFed Charcoal Hopper
Et kullkammer, porsjonerer kullet slik at ikke alt blir brukt samtidig.
Etterhvert som kullet blir brukt, faller nytt kull ned. 

DigitalFan Control
En digitalt kontrollert vifte som flytter luftstrømmen fra kullkammeret til der maten er,
og holder en stabil temperatur

Control Panel
Et kontrollpanel der du kan følge med og kontrollere temperaturen.
Her gjør grillen jobben med å holde en stabil temperatur for deg!

Grill & smoker

Smoker

Sett grillen på lav temperatur «low &slow», og få smakfulle retter som er deilig smoket!

 Denne teknikken er en godt brukt metode som gjør kjøttet veldig mørt, og ved lave temperaturer setter røyksmaken seg bedre i kjøttet. Dette fungerer aller best på kjøtt som har mye marmorering, der fettet er med på holde kjøttet saftig. 

Grill

Sett temperaturen helt opp til 340 grader! Og grill kjøtt, fisk og grønnsaker på høy og effektiv varme!

Ved høye temperaturer vil du gi maten en god karamellisering av overflaten. Dette fungerer best på mindre type mat, slik at den rekker å bli helt gjennomstekt uten å bli svidd på utsiden.

Kom i gang på 3 steg

Masterbuilt får grilling med kull se enkelt ut. Nå slipper du å streve med å få fyr på kullet eller å bruke tennvæske.
Da får du riktig smak på maten!
Fyll opp

Briketter eller kullklumper? Begge deler fungerer! Bare fyll helt opp og la tyngdekraften gjøre jobben videre.

Fyr opp

Bruk litt papir eller småved til å få start på oppfyringen i brennkammaret.

Sett temperatur

Sett ønsket temperatur på kontrollpanelet eller i appen. Når temperaturen er nådd er det klart for å grille! Ingen flere temperaturjusteringer, bare fokus på maten!